FR | NL

facebook speed twitter speed google+ speed

Vergelijk de verschillende abonnementen voor gsm en bespaar op uw telecomfactuur

 

Er bestaan vandaag tal van verschillende gsm-abonnementen van de Belgische operatoren Proximus, Telenet, Orange, Base en Scarlet. Deze hebben elk hun eigen aantal belminuten, sms’jes en dataforfait. Speed.be helpt u om te kiezen welke formule het beste bij uw verbruik past. Zo bent u zeker dat u nooit teveel betaalt en dat u uw forfait niet overschrijdt.

4 redenen om te kiezen voor Speed.be

Wanneer u beroep doet op onze diensten om de verschillende telecom aanbiedingen in Vlaanderen te vergelijken, geniet u van talrijke voordelen :

  • 1. Objectief advies. steeds de formule die het beste bij u past. ;
  • 2. Alle operatoren. wij vergelijken tussen alle Belgische operatoren, zo bent u zeker van het juiste product.
  • 3. Bijstand en service. voor, tijdens en na de activatie kan u bij ons terecht voor vragen.
  • 4. Juridische bijstand bij een eventueel geschil. Indien u een conflict heeft met uw operator, nemen wij contact op met de klantendienst om het probleem op te lossen.

 


 

De GSM vroeger en nu

Vroeger gebruikten we de gsm enkel om te bellen of om sms’jes te sturen. Vandaag sturen we mails met onze smartphone, zoeken we informatie op en doen we zelfs internetaankopen. U past uw abonnement best steeds aan aan uw gebruik.

Smsjes zijn vervangen door chatdiensten

Ooit betaalden we 10 cent per apart sms’je. Vandaag gaat dit “gratis” dankzij diensten als WhatsApp of Messenger. Daardoor zijn we veel meer met elkaar in contact, maar u heeft natuurlijk wel een aangepast dataforfait nodig.

TV kijken op uw gsm

Aan het wachten op het station of in de supermarkt? Waarschijnlijk opent u snel even YouTube om filmpjes te bekijken. De schermen van de huidige gsm’s zijn veel groter en scherper geworden, zodat u zelfs hele series of films kan kijken via Netflix. Ontdek via Speed.be welke formule u hiervoor best nodig heeft.